Clipul s-a filmat saptamana trecuta in studiorile din Buftea, iar Andra s-a trezit tocmai la ora 5.30 pentru a fi sigura ca nu intarzie la intalnirea cu regizorul Dragos Buliga si intreaga echipa care a lucrat cu el. Machiajul a fost asigurat de Dana Argesan si a durat nu mai putin de 5 ore pentru ca a purtat un make-up special, de beauty, iar parul i-a fost aranjat in trei feluri diferite, unul mai extravagant ca celalalt. Aceste este si motivul pentru care filmarile au inceput mai traziu, in jurul pranzului si s-au prelungit pana tarziu in noapte.

Andra a abordat trei look-uri pentru acest videoclip si s-a simtit ca o adevarata diva de cinema in tinutele pregatite de Laura Lazar. In plus, ea a lucrat timp de trei zile cu coregraful Paul Gheorghe pentru a avea miscari perfecte in clip, iar cei 12 dansatori care au fost alaturi de ea, o saptamana intreaga numai pentru sincroane.

Intreaga zi de filmare a debordat de buna dispozitie, iar Andra indrageste foarte tare acest videoclip. "M-am simtit excelent la filmari si sper ca videoclipul piesei "Un lucru sa-mi dai" sa placa publicului cel putin la fel de mult ca mie", a declarat artista.

Melodia "Un lucru sa-mi dai" este cel de-al doilea single promovar de pe albumul "Dragostea ramane" editat de MediaPro Music care se afla deja in magazinele de specialitate.