LifeStar 27 Mai 2008 04:50
Mariajul de sapte ani cu Guy Ritchie este pe cale sa se destrame

Dupa ce s-a despartit in 2000 de dansatorul Carlos Leon, Madonna a avut o perioada in care a exagerat cu alcoolul, pentru ca nu suporta singuratatea

Festivalul de la Cannes a provocat certuri si nervi in familia Madonnei, care e pe cale sa puna capat relatiei cu sotul ei Guy Ritchie, informeaza “Showbiz Spy”. In ciuda faptului ca au aparut impreuna pe covorul rosu, Madonna si Guy Ritchie sunt pe cale sa puna capat celor 7 ani de mariaj, amandoi contactandu-si avocatii.

In timp ce cantareata zambea pe covorul rosu de la Cannes, sotul sau abia daca a schitat o grimasa. Surse apropiate cuplului spun ca Madonna, in varsta de 49 de ani, s-a saturat sa se certe “pe orice motiv” cu Ritchie, care e cu 10 ani mai tanar decat ea. Se pare ca cei doi au aparut impreuna pe covorul rosu in urma unei intelegeri intre ei, de a sprijini cariera celuilalt indiferent de conflictele din interiorul cuplului.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.