Insarcinata in trei luni si jumatate, Corina a filmat in urma cu doar cateva saptamani un nou videoclip, la piesa “Gimmie your love”. Solista, considerata drept una dintre cele mai indraznete vedete autohtone, a abordat un stil vestimentar extrem de sexy: in unele secvente, Corina apare imbracata in lenjerie intima cu slip tanga, asa cum nu a mai fost vazuta pana acum.

Perioada de graviditate i-a priit din plin solistei, in ciuda faptului ca vestea ca este insarcinata a luat-o chiar si pe ea prin surprindere. Recunoscuta pentru nonconformismul de care a dat dovada, atat in atitudine cat si in ceea ce priveste stilul vestimentar, Corina a adoptat, in ultimele luni, tinute mult mai provocatoare decat cele cu care ne-a obisnuit.

Astfel, daca alte vedete insarcinate, precum Nicoleta Luciu, incearca din rasputeri sa-si ascunda burta, Corina nu ezita niciodata sa si-o expuna, apeland la haine mulate sau decupate in zona taliei. In urma cu doar doua saptamani, ea a aparut pe scena, la un concert din Mamaia, imbracata cu un body negru, confectionat din doar cativa centimentri de material, care-i evidentia din plin “rotunjimile”.