LifeStar 27 Mai 2008 04:44
Echilibrat. Columbeanu a salutat familia Albu la un eveniment, desi sotia sa respinge toate incercarile de reconciliere ale Iuliei
Monica Columbeanu nu a reusit sa isi aduca si sotul la acelasi numitor comun in starea de conflict pe care o are, de ceva timp, cu Iulia Albu, sotia designerului Mihai Albu. Desi ea a rupt brusc, in urma cu cateva luni, legatura de prietenie pe care o avea cu Iulia, fara sa-i ofere acesteia nicio explicatie, Irinel Columbeanu nu a adoptat aceeasi atitudine fata de familia Albu, care a facut parte din anturajul lor o buna bucata de vreme. Astfel, la un eveniment monden desfasurat, de curand, in Capitala, miliardarul i-a salutat civilizat pe Iulia si Mihai Albu, desi sotia sa i-a ignorat total. Potrivit unor martori oculari, Iulia a salutat-o pe Monica, insa aceasta a preferat sa se uite in alta parte ca si cum nu ar fi observat. In urma cu cateva zile, Iulia a avut o noua tentativa de a discuta cu fosta sa prietena in incercarea de a lamuri cumva situatia dezagreabila creata intre ele. Aceasta a sunat-o pe Monica pentru a o asigura ca nu are nimic cu ea si ca nu simte nicio dorinta de razbunare, asa cum s-a vehiculat la un moment dat in presa, insa doamna Columbeanu nu i-a raspuns la telefon.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.