LifeStar 26 Mai 2008 01:44
Ce nu face un barbat indragostit! Cristi Chivu va interpreta o piesa la propria nunta pentru frumoasa lui mireasa

Considerat evenimentul cel mai important al anului 2008, nunta dintre frumoasa Adelina Elisei si mult ravnitul fotbalist Cristi Chivu, se anunta plina de surprize, care mai de care mai incitante, atat pentru miri, cat si pentru cei peste 400 de invitati. Unul dintre cele mai asteptate momente va fi, fara indoiala, dedicatia muzicala pe care Chivu i-o va face miresei lui.

De fericire ca va scapa de burlacie, capitanul nationalei este pus pe sotii si inventeaza tot felul de surprize menite sa o incante pe fericita Adelina.

Ajutat de bunul sau prieten, Ovidiu Komornyik, Cristi Chivu isi va demonstra calitatile vocale la propria nunta, hitul serii fiind “Esti mireasa vietii mele”.

Mirele va fi acompaniat pe scena de Ovidiu Komornyik, cel care i-a pus la dispozitie intreg repertoriul sau si care, din prietenie, nu le va lua tinerilor insuratei nici un ban pentru prestatia de la petrecere.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.