LifeStar 26 Mai 2008 01:33
Andreea Balan este chemata si platita la diverse evenimente nu doar ca sa cante, ci, mai nou, si pentru a dansa, impreuna cu partenerul sau, Petrisor Ruge, cu care a castigat show-ul de la Pro TV. “Cei doi au un succes nebun, sincer, sunt socat de cum sunt primiti la concerte”, a declarat managerul vedetei, Dorian Enache.
Andreea Balan este, in prezent, una dintre cele mai in voga artiste de la noi. Sambata trecuta, ea a avut in agenda nu mai putin de sase concerte. Artista pare sa retraiasca vremurile pe cand era in Andre, de data aceasta avandu-l langa ea pe Petrisor Ruge, partenerul sau alaturi de care a castigat ultima editie a show-ului “Dansez pentru tine”. La concertele la care au fost in ultima perioada (Parcul Tineretului, Clinceni, Medgidia, Oradea, pentru a enumera doar cateva), cei doi au adunat in fata scenei zeci de mii de tineri, fiind intampinati cu tipete si aplauze. “Au un succes nebun, sincer, sunt socat de cum sunt primiti la concerte. Andreea a explodat in ultima perioada. Este foarte cuminte, ascultatoare, muncitoare si ambitioasa”, a declarat managerul vedetei, Dorian Enache. Mai nou, Andreea este solicitata nu doar ca si cantareata, ci si pentru a dansa, asa cum s-a intamplat si la o petrecere privata ce a avut loc la Sala Palatului. Artista si partenerul sau au fost platiti suplimentar pentru a interpreta doua stiluri de dans, rock’n’roll si free style.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.