LifeStar 24 Mai 2008 03:42
Suparare. Vedeta a plecat imbufnata de la lansarea unei reviste, pentru ca fotografii nu au vrut sa o pozeze, captivati fiind de Monica Barladeanu
Dupa o scurta pauza de "imagine", Maria Marinescu a inceput sa frecventeze din nou petrecerile mondene, facandu-si aparitia la mai multe evenimente in ultimele saptamani. Din pacate, revenirea sa la rampa mondena nu a fost primita cu entuziasmul scontat, ea nereusind sa capteze atentia publicului. Joi seara, la petrecerea de lansare a revistei "Instyle", Maria a avut parte de o experienta teribil de neplacuta, aflandu-se in situatia de a fi evitata de fotografi, asta in conditiile in care acestia au asaltat-o pur si simplu cu bliturile pe Monica Barladeanu, considerata marea aparitie a serii.

Ignorata, Maria nu a zabovit prea mult la eveniment, hotarandu-se sa plece printre primii. La iesirea din hotelul unde a avut loc receptia, Maria era imbufnata si aproape sa izbucneasca in plans de suparare. Pentru ca nu s-a bucurat de atentie, ea nu s-a simtit deloc bine si nu a reusit sa-si regaseasca buna dispozitie nici macar cu ajutorul prietenei sale apropiate, prezenta si ea la eveniment, Valentina Pelinel.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.