LifeStar 24 Mai 2008 03:31
Fosta vedeta TVR nu va avea onoarea, ca in anii trecuti, sa anunte punctajul acordat din partea Romania celorlalte tari participante in finala Eurovisionului. In locul acesteia a fost desemnata, pentru job-ul pasager, solista Alina Sorescu, prezentatoarea care a facut fata cu brio si in fazele nationale ale acestei competitii.
Dupa ce a defilat pe covorul rosu de la Cannes, si a prezentat Gala UNICEF 2008 din studiourile postului public de televiziune, Andreea Marin Banica a primit o lovitura grea din partea bossilor din TVR, cei care au inlocuit-o pentru Eurovision cu Alina Sorescu. Pentru ca numele sau nu mai figureaza pe statele de plata a postului public de televiziune, Andreea Marin a fost exclusa din start, de pe lista prezentatorilor vizati pentru acest eveniment. Pe ultima suta de metri, conducerea TVR-ului a decis sa mearga pe mana solistei Alina Sorescu. Scolita de profesionistii din Pangratti, prezentatorea Ð artist a dovedit ca se descurca in orice situatie, in urma cu cateva luni, cand a moderat, alaturi de Catalin Vrabete, fazele nationale ale acestei competitii. Ea a inlocuit-o, atunci, pe Daniela Nane, actrita a carei prestatie a fost aspru criticata in presa mondena. In aceasta seara, pe sticla tuturor posturilor de televiziune nationale din Europa, Alina Sorescu va fi cea care va anunta punctajul acordat de Romania, reprezentantiilor celor 24 de tari care se lupta pentru trofeul Eurovision. Zana Surprizelor a pierdut astfel sansa de a fi promovata si admirata, chiar si pentru cateva secunde, de miile de telespectatori europeni, si nu numai.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.