LifeStar 24 Mai 2008 12:31
Un fost gunoier, Andy Abraham, reprezinta Marea Britanie la Eurovision Song Contest 2008, anunta site-ul www.bbc.co.uk, iar reprezentanta Andorrei la Eurovision Song Contest 2008, Gisela, a interpretat piesa „Return to Never Land”, de pe coloana sonora a filmului “Peter Pan”.

Reprezentantul Marii Britanii la Eurovision Song Contest 2008, Andy Abraham, a fost gunoier, anunta site-ul www.bbc.co.uk. Nu se intampla zilnic ca un fost gunoier sa-si schimbe cariera si sa devina interpret profesionist. De cand interpretul de 43 de ani a cantat, in 2005, piesa „When I Fall In Love” (Cand m-am indragostit - n.red.), cu formatia X Factor, acesta si-a schimbat total cursul vietii, informeaza bbc.co.uk.

Dupa ce a fost ales sa reprezinte Marea Britanie la concursul Eurovision, Andy Abraham va canta in fata celei mai numeroase audiente din viata sa. Abraham concureaza la Eurovision cu piesa „Even if” (Chiar daca - n.red.). La preselectia din Marea Britanie pentru Eurovision au concurat sase interpreti.
Un alt fapt neobisnuit la editia din acest an a concursului de muzica il reprezinta concurenta Albaniei, Olta Boka. Interpreta, care are 16 ani, este cea mai tanara artista care a reprezentat vreodata Albania la Eurovision Song Contest.

De asemenea, Gisela, reprezentanta Andorrei la Eurovision Song Contest 2008 se poate lauda cu faptul ca a fost aleasa de studiourile Disney sa interpreteze piesa „Return to Never Land” (Intoarcere in Tara Nimanui - n.red.), care face parte din coloana sonora a filmului „Peter Pan”, anunta eurovision.tv in prezentarea artistei.

Reprezentanta Poloniei la Eurovision Song Contest 2008, Isis Gee, a castigat primii bani ca solist la varsta de 12 ani. Isis Gee, care a cantat de-a lungul timpului muzica clasica, pop, R&B, jazz si country, a castigat mai multe concursuri de muzica, iar cea mai mare audienta pentru care a cantat in cariera a fost de 65.000 de spectatori.

Trofeul care va fi decernat anul acesta este nou si este realizat de designerul Kjell Engman. Artistul s-a facut cunoscut lucrand in sticla timp de 30 de ani. Noul trofeu reprezinta un microfon clasic, „cu un aer nostalgic”, este realizat din sticla transparenta si detalii pictate, arata pagina de internet oficiala a competitiei, Eurovision.tv.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.