LifeStar 23 Mai 2008 02:18
Dan merge la cinematograf in Mall in timpul saptamanii, cand pretul biletului e mai mic

Chiar daca a fost asta-vara cel mai bine platit prezentator din Romania si nu sta deloc rau la capitolul finante, Dan Negru nu poate scapa in nici un chip de microbul zgarceniei. El face si acum economii drastice la haine si la mancare, si atunci cand se iveste ocazia accepta daruri, fiind mare amator de gratuitati.

Posesor al mai multor imobile pe care le inchiriaza in Capitala si la Timisoara (orasul sau natal), Dan Negru si-a construit in urma cu ceva timp in cartierul Baneasa o vila cu opt camere, in care locuieste impreuna cu sotia sa, Codruta, investitia ridicandu-se la 200.000 de euro.

Pentru a scapa insa de plata mobilierului, banateanul a gasit portita de salvare. El l-a ajutat pe patronul unei fabrici de mobila din Ungaria sa gaseasca patru clienti, obtinand drept bonus toate cele necesare amenajarii intregii vile.

Mai mult, pana si pe cainele Google, un ciobanesc mioritic de toata frumusetea, prezentatorul l-a primit cadou de la un prieten, vestit fiind faptul ca nu se indura sa-l plateasca. Vedeta Antenei 1 prefera sa circule mai mult cu masina de serviciu decat cu cea personala, el reusind sa obtina un abonament ieftin la o spalatorie de cartier, care include si cateva servicii gratuite.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.