Chiar daca in peisajul autohton, exista nenumarate vedete care refuza sa interpreteze roluri mai deocheate, Cosmina Pasarin, protagonista amantei din serialul “17”, difuzat de Prima TV, nu rateaza sa intre in pielea personajelor lipsite de prejudecati. Dupa ce a fost distribuita in lungmetrajul “Tanti” regizat de Serban Marinescu in rolul unei femei fatale, aceasta a inceput sa filmeze cateva scene de sex impreuna cu actorul Constantin Puscasu, cadre pe care i le-a povestit si iubitului ei, Andrei Motoc, cunoscut publicului ca DJ.

Pagal. “Andrei este foarte dragut si ma sustine in tot ceea ce fac. Apreciaza faptul ca ma implic”, marturiseste vedeta, care a devenit cunoscuta datorita emisiunii “Vara ispitelor” de la Pro TV. Povestea celor doi dureaza de aproape doi ani si se transforma pe zi ce trece intr-o relatie solida, desi gurile rele nu mizau pe longevitatea acesteia. “Nu e genul de om care sa stea pe capul meu, sa ma controleze. Imi place sa n-am constrangeri din partea nimanui”, adauga Cosmina.

“Scenariul ma provoaca”
In pelicula “Tanti”, Cosmina da viata Simonei, personajul principal, care lupta pentru barbatul altei femei. Scenariul filmului, care apartine lui Mircea Daneliuc, prezinta o poveste de viata din care nu lipsesc rapirile, drogurile, crimele si relatiile extraconjugale, tematici care i se potrivesc manusa actritei care a mai jucat de-a lungul vremii si in filmele: “Baieti buni”, “O lume a durerii” si ”17”, serial in care interpreteaza rolul amantei.