LifeStar 22 Mai 2008 00:36
Reprezentantii Romaniei au sarbatorit calificarea in finala competitiei alaturi de rockerii din Finlanda

Criticati de multi romani care au afirmat ca piesa lor, “Pe-o margine de lume”, nu s-ar ridica la nivelul Eurovisionului, iata ca Nico si Vlad Mirita au trecut de primul hop si s-au calificat in finala. Ei au ciocnit un pahar de sampanie in cinstea victoriei, la restaurantul hotelului in care au fost cazati, alaturi de prietenii lor, reprezentantii Finlandei.

Rugaciunile de la o manastire din Belgrad si talismanele pe care le-au avut nu s-au dovedit a fi in zadar pentru Nico si Vlad. Interpretarea impecabila a melodiei “Pe-o margine de lume” i-a dus pe reprezentantii Romaniei in finala Eurovision, ce se va desfasura pe 24 mai.

“Sper sa avem acelasi succes si in finala. Noi suntem pregatiti”, a afirmat Nico. Ceva mai putin optimist, dar cu picioarele pe pamant, s-a dovedit a fi Vlad, care a tinut sa precizeze: “Din pacate, va fi un singur castigator, dar asta nu inseamna ca ceilalti nu ar fi valorosi”.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.