LifeStar 22 Mai 2008 00:31
Dupa ce au luat masa la un restaurant din Capitala, Andreea si Boschet s-au luat la harta in mijlocul bulevardului. Ceea ce a urmat este demn de un spectacol precum in comediile cu adolescenti: s-au ciupit, s-au tras de maini, iar la final, Boschet a incercat sa o sarute. Numai ca Andreea l-a respins, punandu-i mana la gura... I-a inchis usa in nas si a plecat.
Prezentatoarea matinalului de la National TV si afaceristul Ion Boschet traiesc o poveste de dragoste ca-n filme: tineri si nelinistiti, cei doi se cearta si se impaca tot timpul, iar in urma cu doar cateva zile ei au fost surprinsi de paparazzii revistei “SPY” harjonindu-se in plina strada.

Potrivit spuselor Andreei, s-au contrazis de la ceva, iar fiecare a incercat sa-si impuna punctul de vedere asa cum a stiut mai bine. “Ion m-a luat de gat in gluma, dar pe neasteptate, de asta am reactionat asa”, a declarat frumoasa blonda, pentru Click!.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.