LifeStar 22 Mai 2008 00:27
Miniona componenta a trupei Divertis le pregateste colegilor ei o surpriza total neplacuta. Jojo a acceptat bucuroasa initiativa unei firme de cosmetice de a organiza o campanie menita sa demonstreze cat de importanta este igiena corporala.

Asadar, blonda va renunta, incepand de luni, la deodorant. Timp de o saptamana, in ciuda faptului ca prognozele meteo anunta temperaturi caniculare, actrita nu va folosi niciun pic de deodorant, ci se va limita la dusurile de dimineata si seara. Decizia este putin radicala daca se ia in calcul ca, pentru Jojo, vine o perioada extrem de incarcata. In saptamana in care nu va folosi deodorant, ea nu va sta inchisa in casa, ci va merge la filmari cu trupa Divertis, urmand sa petreaca ore intregi pe platou, alaturi de colegii ei. Atat cat o vor suporta. Mai mult, va iesi in oras cu treaba, la intalniri, la studioul de inregistrari.

"Sper ca baietii sa ma suporte!"

Deci, timp de o saptamana, Jojo va transpira in voie fara sa ia vreo masura de precautie.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.