LifeStar 22 Mai 2008 00:17
Dupa ce au avut de infruntat acuzatiile de plagiat si boicotul posturilor comerciale de radio si televiziune din Romania, Nico si Vlad Mirita, reprezentantii Romaniei la Eurovision, au reusit, marti seara, sa treaca de semifinale. Sambata seara, in deschiderea marii finale Eurovision piesa “Pe o margine de lume” va rasuna in deschiderea faimoasei competitii europene.
Piesa “Pe o margine de lume” interpretata de Nico si Vlad Mirita a reusit sa treaca de semifinalele Eurovision, clasandu-se pe cea de-a doua pozitie in clasamentul celor 10 locuri din finala. Emotionati, dar increzatori in fortele proprii, Nico sI Vlad Mirita au obtinut in cele trei minute puse la dispozitie de organizatori sa-sI “anihileze” concurenta din 19 tari. Mai mult, desi nu au fost apreciati in propria tara, ei au dovedit inca o data ca sunt norocosi dupa ce au obtinut prima pozitie in seara marii finale.

Astfel, sambata aceasta, in deschiderea celei de-a 53-a editii Eurovision melodia “Pe o margine de lume” va da tonul concursului european difuzat in direct de TVR1 si TVR International. In faza finala a Eurovision s-au calificat: Bosnia -Hertegovina, Finlanda, Armenia, Israel, Polonia, Azerbaidjan, Rusia si Norvegia, pe langa cele cinci tari calificate direct: Serbia, Franta, Germania, Spania si Marea Britanie, dar si tarile care vor accede din cea de-a doua semifinala desfasurata astazi.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.