LifeStar 21 Mai 2008 03:36
Designerul va folosi un material scump, din Italia, pentru a-i crea tinuta vedetei

Andreea a vrut initiala, sa-si confectioneze singura rochia dar si-a dat seama in scurt timp, ca este depasita de situatie.

Solista a abandonat rapid ideea de a-si crea singura rochia de mireasa si a apelat la serviciile lui Catalin Botezatu, designerul preferat al vedetelor. Solista a fost la probe chiar in urma cu doua zile, si, conform iubitului ei, Lucian Mitrea, rochia va fi scurta, confectionata dintr-un material pretios, achizitionat de la Casa de moda Dior.

Ocupata pana peste cap cu spectacolele din campania electorala, Andreea Banica nu neglijeaza pregatirile pentru nunta, iar luni dupa-amiaza si-a facut timp si a dat o fuga la atelierul lui Catalin Botezatu, pentru a-si proba rochia de mireasa.

In ciuda faptului ca, initial, a anuntat ca-si va lucra singura tinuta, solista si-a dat seama ca elementarele ei notiuni de croitorie nu o ajuta sa-si creeze rochia mult visata.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.