LifeStar 21 Mai 2008 03:31
AFACERE . Inspirat de conceptul turneului Smiley X4 Tour, cantaretul ar putea scoate pe piata patru papusi cu chipul lui
STRATEGIE . Papusa Oanei a fost scoasa la vanzare inainte de Craciun
Solistul trupei Simplu, Smiley, a demarat primul sau turneu solo care are la baza un concept absolut original. Ajutat de prietenul si colaboratorul lui, Marius Moga, precum si de tehnologie, cantaretul va oferi publicului niste spectacole in care va evolua pe scena alaturi de alte trei personaje, toate avand chipul lui, dar personalitati diferite. Cei trei alter-ego ai lui Smiley (Miley, Iley si Ly) ar putea ajunge si papusi, Marius Moga marturisind ca i-a incoltit ideea de a vinde cele patru personaje sub forma de jucarii. "Am putea sa facem si niste papusi pe care, de ce nu, sa le vindem impreuna cu DVD-ul spectacolului", a spus Moga. Daca ideea s-ar materializa, Smiley ar deveni a doua vedeta din showbizul autohton, dupa Oana Zavoranu, care si-ar face papusa dupa chipul sau.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.