LifeStar 21 Mai 2008 17:22
DJ Dox, prezentatorul emisiunii YO de la MTV, aduce pentru prima oara in Romania cei mai tari hip-hop-eri de pe coasta de est a Americii.

DJ Dox il prezinta duminica, 25 mai, in club Gossip din Bucuresti, pe legendarul Guru, din trupa Gang Starr, una dintre cele mai logevive trupe de hip-hop, cu ocazia lansarii albumului “Jazzmatazz vol.4”.

“Guru este unul dintre artistii cu care am crescut, de aceea m-am implicat in organizarea acestui concert impreuna cu cei de la Foo Trecords. Trupa Gang Starr este una dintre preferatele mele, datorita sound-ului lor unic, DJ Premier fiind unul dintre cei mai talentati producatori. Printre vedetele cu care a colaborat de-a lungul timpului se numara si Christina Aguilera, Janet Jackson sau Sinead O’Connor”, a declarat DJ Dox, producatorul si prezentatorul emisiunii YO, difuzata la MTV in fiecare joi, de la ora 23.00.

Show-ul lui Guru, unul dintre membrii grupului, se anunta a fi unul memorabil, avand alaturi o trupa de instrumentisti, iar influentele jazz si funk vor reprezinta punctul forte al muzicii lui.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.