LifeStar 21 Mai 2008 12:52
Actorul Colin Farrell a intrat la regim pentru rolul sau din filmul “Triage” iar rezultatul a alarmat toata suflarea jurnalistica.

Colin Farrell va intra in pielea unui reporter de razboi din Bosnia anilor 1990 si a gasit de cuviinta sa dea jos kilograme pentru ca portretul sau sa fie cat mai realist. Si a dat jos... si a dat jos... si nu s-a mai oprit. Cel putin asta s-a observat la o conferinta de presa convocata pentru promovarea filmului.

Reporterii su fost socati de aratarea piele si os care i-a intampinat la conferinta din Spania, mai ales ca oricum umbla vorba ca actorul nu este tocmai sanatos dupa ce s-a internat de bunavoie intr-o clinica de dezintoxicare in decembrie 2005 si a petrecut acolo 2 luni.

Dar Colin (31 de ani) insista ca nu s-a reapucat de droguri, ci a slabit intr-un mod natural si doar pentru a fi cat mai aproape de infatisarea reala a reporterului Mark Walsh. Thrillerul o are in centru si pe prietena lui Walsh care incearca sa afle de ce fotojurnalistul s-a intors din ultima misiune fara colegul sau. Jucata de Paz Vega, ea trebuie sa gaseasca raspunsul inainte ca Mark sa fie consumat de secretul misterios.

Farrell nu a intrat in detalii despre cum a reusit sa piarda in greutate, in schimb s-a justificat citand din romanul lui Scott Anderson, pe care regizorul bosnian Danis Tanovic l-a adaptat pentru ecran: “S-a dus la baie sa se barbiereasca. Cand si-a ras barba, a observat cat de tras era la fata. Si-a apasat degetele in cearcanele de sub ochi si pe oasele proeminente ale pometior.”

Irlandezul Colin Farrell a facut senzatie in rolul sau din comedia “In Bruges” iar noi, romanii, il vom putea vedea la cinema cat de curand, in “Cassandra’s Dream” (20.06.08).


Despre autor:

Sursa: Moviebox.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.