LifeStar 20 Mai 2008 00:45
Acuzatii. "Arlechino" si-a invinuit nevasta ca a devenit prea libertina, ca nu-l iubeste nici pe el, nici pe copii si ca, permanent, a facut scandal acasa
Indragit de generatii de copii, personajul "Arlechino", actorul Sandu Mihai Gruia, nu s-a bucurat de aceeasi afectiune din partea sotiei sale. CANCAN dezvaluia, in exclusivitate, ca actorul a cerut divortul de partenera sa de viata, de care il leaga doi copii, Domnica, in varsta de 9 ani, si Teodor, de 7 ani. Sandu Mihai Gruia a solicitat magistratilor ca sotia lui sa revina la numele anterior, dar a fost de acord, din start, sa lase in grija ei copiii. Chiar daca a solicitat divortul din culpa comuna, actorul o invinuieste clar pe Oana de destramarea relatiei, povestind in actiunea de divort ca femeia provoca permanent certuri si discutii, fara motiv, chiar de la inceputul casniciei lor, in anul 1999. "Arlechino" a mai aratat ca sotia lui nu l-a iubit, nici pe el, nici pe copii, canalizandu-si energiile catre pregatirea profesionala. Astfel, Oana a absolvit trei facultati si doua masterate, iar cu banii pe care ii castiga de la serviciu nu contribuia in gospodarie.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.