LifeStar 20 Mai 2008 00:32
Recent intoarsa de la Cannes, Simona Patruleasa a marturisit ca si-ar dori un rol intr-o productie produsa in Cetatea filmului, dar ca este realista si nu crede ca va ajunge asa departe.
Revenita in tara, dupa ce a insotit-o pe Andreea Marin la Festivalul de la Cannes, acolo unde cele doua vedete tv s-au intalnit cu staruri ale cinematografiei internationale, precum Angelina Jolie, Brad Pitt si Dustin Hoffman, Simona Patruleasa a marturisit ca si-ar dori un rol intr-o productie realizata la Hollywood. “Sunt realista si raman cu picioarele pe pamant. Nu cred ca voi ajunge asa departe”, a adaugat prezentatoarea stirilor sportive de la pupitrul Antenei 1. Simona a debutat pe marele ecran, luna trecuta, in filmul “Supravietuitorul”, regizat de Sergiu Nicolaescu. Desi rolul ei nu a fost principal si aparitia sa a durat numai cateva minute, stirista s-a simtit atrasa de cinematografie, ea insasi recunoscand ca-si doreste ca acela sa fi fost doar inceputul. Simona si Andreea Marin au petrecut patru zile la Cannes, unde a avut loc, printre altele, si vizionarea filmului “A beautiful life”, in care Zana joaca alaturi de sotul sau, Stefan Banica junior.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.