LifeStar 20 Mai 2008 00:25
Emotii de nedescris pentru Nico si Vlad Mirita in seara primei semifinale Eurovision Song Contest. Dupa turneul de promovare si un scurt sejur petrecut in Belgrad, reprezentantii Romaniei vor interpreta in aceasta seara piesa “Pe o margine de lume”, pe scena Belgrade Arena, pentru a intra in marea finala.
Nico si Vlad Mirita vor concura in acesta seara in semifinalele concursului Eurovision 2008. Ieri, duetul din Romania, apreciat la unison de concurenta, a participat la doua repetitii pe scena Belgrade Arena, locul in care se va desfasura prima seara a semifinalelor. Din cauza numarului mare de concurenti si a faptului ca acestea au avut regim de direct (cu public spectator, interpreti imbracati in costumele de scena si regie de platou), la cele doua repetitii, desfasurate de la 16:00- 18:00 si 21:00- 23:00, Nico si Vlad Mirita au avut ocazia sa se acomodeze cu atmosfera de spectacol. Cu doua zile inainte de show, duminica, 18 mai, cei doi au fost invitati de Altetele Lor Regale Printul Alexandru si Printesa Ecaterina la o receptie la Palatul Alb din Belgrad.

Participantii Romaniei la aceasta editie gandesc pozitiv, incercand sa-si alunge emotiile absolut normale pentru o competitie de acest gen. Increzatori in fortele lor, acestia au sustinut, in timpul interviurilor pe care le-au acordat, ca vor trece de semifinale si vor participa in marea finala din 24 mai. Spectacolul va fi difuzat, astazi, de TVR 1 si de TVR International, de la ora 22:00. Telespectatorii din Romania nu vor putea vota pentru Nico si Vlad Mirita, insa nu acelasi lucru se poate spune despre “capsunarii” romani din Italia si Spania. Conform regulamentului, acestia pot schimba soarta reprezentantilor tarii noastre, pe care ii pot trimite in finala cea mare.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.