LifeStar 20 Mai 2008 11:40
Realizatorul TV Andrei Gheorghe a ratat, emisiunea “Meciul serii”, din aceasta campanie electorala. Gheorghe trebuia sa modereze din aceasta saptamana o emisiune electorala, numai ca intre timp a fost implicat intr-un incident cu Politia. El a fost filmat in timp ce ii scuipa pe politisti, dupa ce acestia l-au oprit in traffic, informeaza Antena 3.

Publicatia “Cancan” a scris ca in acel moment Gheorghe era baut, etilotestul indicand faptul ca nivelul alcoolului din aerul expirat era doar putin sub limita pentru care i s-ar fi putut intocmi dosar penal.

In consecinta, dupa acest incident, postul Realitatea TV a decis suspendarea lui Andrei Gheorghe, deocamdata pana la clarificarea situatiei. Gheorghe urma sa modereze la acest post emisiunea electorala “Meciul serii”.

Cu toate acestea, potrivit NewsIn, purtatorul de cuvant al Politiei Bucuresti, Christian Ciocan, a afirmat ca nu exista nicio dovada ca Andrei Gheorghe i-ar fi injurat pe politistii care l-au sanctionat cu suspendarea dreptului de a conduce, din cauza ca s-a urcat la volan dupa ce a consumat bauturi alcoolice.

Precizarea politiei vine dupa ce reporterii publicatiei "Cancan" au publicat, sambata, o inregistrare din timpul unei conversatii pe care realizatorul TV a avut-o in trafic cu un agent de circulatie. Andrei Gheorghe si-ar fi pierdut cumpatul si a inceput sa ii injure pe agenti, sustine publicatia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.