Publicatia “Cancan” a scris ca in acel moment Gheorghe era baut, etilotestul indicand faptul ca nivelul alcoolului din aerul expirat era doar putin sub limita pentru care i s-ar fi putut intocmi dosar penal.

In consecinta, dupa acest incident, postul Realitatea TV a decis suspendarea lui Andrei Gheorghe, deocamdata pana la clarificarea situatiei. Gheorghe urma sa modereze la acest post emisiunea electorala “Meciul serii”.

Cu toate acestea, potrivit NewsIn, purtatorul de cuvant al Politiei Bucuresti, Christian Ciocan, a afirmat ca nu exista nicio dovada ca Andrei Gheorghe i-ar fi injurat pe politistii care l-au sanctionat cu suspendarea dreptului de a conduce, din cauza ca s-a urcat la volan dupa ce a consumat bauturi alcoolice.

Precizarea politiei vine dupa ce reporterii publicatiei "Cancan" au publicat, sambata, o inregistrare din timpul unei conversatii pe care realizatorul TV a avut-o in trafic cu un agent de circulatie. Andrei Gheorghe si-ar fi pierdut cumpatul si a inceput sa ii injure pe agenti, sustine publicatia.