Daniela Nane va avea curand prilejul sa-i arate Mihaelei Radulescu ca se poate descurca in postura de prezentatoare. Actrita va fi moderatoarea unei emisiuni la noua televiziune culturala Senso, care s-a lansat oficial ieri.

Dupa cum va amintiti, conflictul dintre Daniela Nane si Mihaela Radulescu s-a iscat pe platoul de filmare a emisunii "Geniali", cand cele doua vedete au prezentat editia dedicata regizorului Sergiu Nicolaescu. Atunci, Daniela a izbucnit in plans pentru ca nu reusea sa scoata un cuvant din pricina debitului verbal al doamnei Schwartzenberg. Iata ca incidentul de trista amintire a fost depasit si Daniela isi va face debutul in televiziune.

JURNALUL RODICAI MANDACHE

Presedinta Senso Tv, Anca Vlad (prima pozitie in top 100 femei de succes realizat de revista Capital, inclusa si in top 300 cei mai bogati romani) a cumparat canalul religios PAX Tv, fiind deocamdata unicul actionar. Noul post are deja in grila de programe o serie de emisiuni precum: "Jurnalul Rodicai", prezentat de actrita Rodica Mandache, "Manuela Show si extraordinarul de fiecare zi", moderata de actrita Manuela Golescu, "Travel Time" (Andrei Garici, fost angajat al National Tv si Raluca Iftimescu) sau "Stil si Sport" cu jurnalista Oana Georgescu. La eveniment au fost prezenti actrita Stela Popescu, soprana Mariana Nicolescu alaturi de sot (criticul de arta Radu Varia), prezentatorul Octavian Ursulescu si interpretul Laurentiu Cazan. Televiziunea Senso doreste sa reinventeze produsul cultural, sa-l prezinte intr-o maniera cat mai atractiva. Acoperirea nationala de care postul se bucura ii va permite accesul in casele a peste 4,5 milioane de romani.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.