LifeStar 19 Mai 2008 01:36
Miliardarul vrea sa o invite pe noua lui iubita in Italia, in luxoasa lui vila

Dupa relatia tumultuoasa cu Cristina Spatar, italianul Mirco Maschio pare sa-si fi gasit fericirea in bratele unei alte soliste autohtone. De data aceasta este vorba de Cristina Rus, cu care are o relatie de aproape o luna. Cei doi au recunoscut ca se afla la inceputul unei povesti de dragoste si sunt increzatori in viitor.

De curand, un nou cuplu a luat nastere in show-biz-ul romanesc. Ea este una dintre cele mai curtate vedete din Romania, iar el unul dintre cei mai ravniti burlaci, atat din Romania, cat si din Italia.

Cristina Rus si Mirco Maschio s-au cunoscut in urma cu 7 luni, in Arad, unde artista se afla pentru a sustine un concert, iar Mirco avea afaceri in oras. Desi s-au placut foarte mult, iar italianul a curtat-o intens in acea perioada, relatia dintre ei s-a racit din cauza unor neintelegeri, iar timp de 6 luni cei doi nu si-au vorbit deloc.

Conform revistei “Incendiar”, in urma cu cateva saptamani, Cristina si Mirco au iesit impreuna in diferite localuri, printre care si Bamboo, si s-au simtit foarte bine unul in prezenta celuilalt. De atunci, cei doi vorbesc zilnic la telefon si spera ca relatia lor sa devina cat se poate de serioasa: “Mirko e un barbat frumos, nu o sa scape prea curand de invidia celor din jur, va fi mereu comentat. Niciodata nu stii ce iti rezerva viitorul”, a spus Cristina, pentru publicatia respectiva.

Contactat telefonic, acesta, care se afla de cateva zile in Italia, a declarat pentru Click!: “Intr-adevar, am iesit de cateva ori cu Cristina, e o fata frumoasa, linistita. Imi place foarte mult. Suntem la inceputul relatiei, ne intelegem bine, dar nu stiu inca ce va fi. Nu putem vorbi despre o relatie serioasa, pentru ca nu s-a ajuns, inca, acolo. Dar, probabil, intr-un viitor apropiat, vom avea posibilitatea sa petrecem mult mai mult timp impreuna”.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.