LifeStar 19 Mai 2008 01:06
Aflata la Cannes, acolo unde s-a intalnit si cu Angelina Jolie si Brad Pitt, Andreea Marin a aflat ca filmul “A beautiful life”, din distributia caruia fac parte atat ea, cat si sotul sau, Stefan Banica jr., va putea fi urmarit si in cinematografele din SUA.
Filmul “A beautiful life”, din distributia caruia fac parte Andreea Marin Banica si sotul ei, Stefan Banica jr., va putea fi urmarit si in cinematografele americane. “Tocmai a fost acceptat spre a fi distribuit pe pamant american, sub umbrela Metro-Goldwyn-Mayer(MGM)”, anunta Andreea pe blogul ei personal.

Emotionata pentru ca a avut sansa sa stea alaturi de actorii Dustin Hoffman, Angelina Jolie si Brad Pitt si marturisind ca nu s-a pierdut cu firea cand a dat nas in nas cu cuplul “Brangelina”, Andreea tine sa precizeze ca a ajuns sa traiasca aceasta experienta “fara a face compromisuri”. “Mereu am simtit ca nu trebuie sa ma caznesc, sa fortez lucrurile, ca ma pot bucura de ceea ce viata imi aduce doar in mod firesc”, posteaza acestea. In ultima perioada, Andreea a fost omul extremelor. Ea si-a petrecut o saptamana in Niger, intr-o zona saraca, apoi a organizat Gala UNICEF 2008, ca la urma sa defileze pe co-vorul rosu de la Cannes. “Pentru fiecare pas pe care l-am facut cu credinta, cu daruire, in care am pus suflet si imaginatie, Dumnezeu mi-a adus mai tarziu - aparent fara o legatura directa - o implinire neasteptata. Ca un semn ca e bine. Ca acesta e drumul", considera Ambasadoarea Bunavointei, cea care continua strangerea de fonduri pentru UNICEF pana la data de 10 iunie.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.