LifeStar 17 Mai 2008 00:42
In ultima zi petrecuta pe platourile de la Buftea, unde au avut loc filmarile telenovelei “Inima de tigan”, Loredana i-a daruit sotiei actorului Marin Moraru, cateva tinute gipsy, articole vestimentare pe care aceasta si le dorea de foarte mult timp.
Dupa ce a imbracat si adoptat cateva tendinte gitanes in tinutele pe care le poarta in fiecare zi, si a promovat din plin muzica tiganeasca, Lori continua campania pro romanes. In ultima zi petrecuta pe platourile de la Buftea, in timpul petrecerii “ultimului motor”, solista i-a daruit Luciei Moraru cateva articole vestimentare tiganesti comandate special pentru ea. Sotia marelui actor a dorit sa participe la petrecerea finala la care a venit imbracata intr-o fusta tiganeasca cu tot cu sort integrandu-se perfect in peisajul pestrit. Nu este pentru prima oara cand solista face astfel de gesturi promovand deschiderea catre alte culturi.

Afinitatea cantaretei pentru muzica si portul tiganesc dureaza de cativa ani, timp in care Lori a scos patru albume cu taraful ei, “Agurida”. Orchestra o urmeaza, de cele mai multe ori, in concertele sale desfasurate in tara sau peste hotare, iar prima oara cand a cantat alaturi de tigani a fost imediat dupa Revolutie in 1989, in Berlinul de Vest. “Ma bucur ca s-a creat o moda si ca am reusit sa schimb cat de cat mentalitatea. Sunt o vesnica pioniera”, a declarat acesta recent.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.