LifeStar 17 Mai 2008 10:20
DJ Marco V, Robbie Rivera si Brian Cross sunt noile nume confirmate pe afisul primei editii romanesti a festivalului Creamfields, cel mai important festival de muzica dance si electronica din lume, care se va derula timp de 15 ore pe 2 august, pe plaja Adras din Saturn, informeaza NewsIn.

Marco V, Robbie Rivera & Brian Cross, vor mixa alaturi de David Guetta, Cristopher Lawrence, Seb Fontaine si Tall Paul, la prima editie din Romania a festivalului Creamfields, care implineste in acest an 10 ani de existenta. Peste 10 DJ romani si straini vor mixa timp de 15 ore pe plaja Adras din Saturn, in ziua de 2 august.

Cel mai important festival de muzica dance si electronica din lume, Creamfields, ajunge in 2008 pentru prima data si in Romania, cand implineste 10 ani de existenta.

Fanii muzicii electronice din Romania pot afla mai multe despre Creamfields pe site-ul www.creamfields.ro.

Creamfields este un maraton al unora dintre cele mai mari trupe si cei mai cunoscuti DJ de muzica electronica si dance. A inceput in Anglia, in 1998, la Winchester. Au urmat editii la Liverpool si Daresbury - Cheshire, iar din 2001, festivalul s-a extins si in Irlanda, Belgia, Spania, Portugalia, Cehia, Polonia, Rusia, Turcia, Mexic, Argentina, Brazilia si Chile.

Anual au loc peste 300 de evenimente sub marca "CREAM", conceptul de la care a pornit festivalul si care s-a nascut in clubul Nation din Liverpool, in 1992. La aceste evenimente participa an de an peste 6.000.000 de oameni in intreaga lume.

Printre numele mari care au participat pana acum la festivalul Creamfields se numara Pet Shop Boys, Placebo, Faithless, The Prodigy, Fatboy Slim, Chemical Brothers, Bob Sinclar, Deep Dish, Groove Armada, Tiesto, Sasha, Jon Digwed, Armin Van Buuren, Carl Kox si Paul Van Dyk.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.