Lansat cu mare tam-tam in urma cu doua luni, clubul Pacha, unde actionar este starul Fiorentinei, Adrian Mutu, se afla in aceste zile in centrul unui mare scandal. Ramona Dumitrascu, o animatoare care nu a fost lasata sa danseze in discoteca Briliantului, a facut dezvaluiri socante, anuntand printr-un comunicat de presa ca localului de lux din Bucuresti i-ar fi fost retrasa franciza de catre conducerea grupului Pacha.
Scandalul a pornit de la un comunicat de presa, remis in cursul zilei de ieri, in care se anunta ca grupul Pacha ar fi retras numele Pacha Bucuresti din cauza neindeplinirii contractului, discoteca lui Mutu fiind pe punctual de a se inchide.

“Conducerea grupului Pacha, cu Panchi Urgell (responsabil mondial pentru francizele acestei cunoscute discoteci), in calitate de purtator de cuvant, doreste sa comunice si sa informeze populatia Municipiului Bucuresti ca discoteca recent inaugurata in acest oras cu numele Pacha Bucuresti a incalcat in mod repetat ce-rintele necesare pentru mentinerea francizei.

Conducerea nu doreste sub nici o forma, ca acest oras sa aiba o idee gresita cu privire la ceea ce inseamna “Pacha” ca si concept si filozofie de munca. In consecinta Grupul Pacha isi exercita dreptul de a ii retrage numele.

174177_2foto.jpgIncepand din acest moment, se comunica cetatenilor si turisilor din Bucuresti ca respectiva sala nu e o societate Pacha si ca folosirea marcii e considerata ilegala”- se arata in comunicatul cu pricina.

Contactata telefonic de Click!, sora Briliantului, Laura Cordun, spune ca la originea acestui comunicat misterios sta de fapt razbunarea unei dansatoare, Ramona Dumitrascu, aceasta fiind refuzata de actionarii clubului atunci cand a vrut sa-si ofere serviciile de animatoare.

“Este o fata, dansatoare, Ramona Dumitrascu, care vrea sa ne faca rau pentru ca nu a fost acceptata sa danseze la noi. Ea a trimis comunicatul. O sa o dam in judecata”, a precizat sora lui Adi Mutu, care , ieri, i-a convocat de urgenta intr-o se-dinta pe toti actionarii clubului.