LifeStar 16 Mai 2008 02:41
TRIO. Fotbalistul a cunoscut-o pe noua iubita prin intermediul Roxanei, fosta lui prietena (stanga), intr-un weekend cand au fost toti trei la o cabana, la munte Cuceritor. Fotbalistul Radu Stefan s-a cuplat cu cea mai buna prietena a iubitei lui!

CANCAN a dezvaluit, in urma cu aproape trei luni, o poveste incurcata de iubire traita de unul dintre cei mai in voga fotbalisti romani ai momentului, fundasul lui Lazio Roma, Radu Stefan (21 de ani). In timp ce ziarele anuntau nunta lui cu un top-model de succes, fotbalistul si-a gasit la acea vreme o alta iubita: creatoarea de moda Roxana Butnaru (28 de ani). Reporterii nostri au aflat acum, insa, marea "bomba": Radu Stefan s-a despartit si de Roxana si s-a combinat cu cea mai buna prietena a acesteia, Alexandra, o tanara ai carei parinti sunt putred de bogati.

Idila s-a infiripat la o cabana, la munte

Din informatiile noastre, fotbalistul a cunoscut-o pe noua lui "mare" iubire prin intermediul Roxanei. Au fost toti trei la munte, intr-un weekend, unde au petrecut la o cabana! Acolo, Radu i-a facut discret avansuri Alexandrei, fara ca Roxana sa banuiasca "complotul amoros". La o luna de la dezvaluirile initiale din CANCAN, Radu si Roxana s-au decis sa puna capat relatiei lor. Sursele noastre ne-au marturisit ca Roxana i-a reprosat fotbalistului lipsa de maturitate. "El este inca un copil. N-are decat 21 de ani si nu stie exact ce-si doreste de la o relatie!", a adaugat sursa noastra, o persoana apropiata Roxanei.

Dupa separarea de creatoarea de moda, fundasul lui Lazio Roma n-a ezitat sa se afiseze imediat alaturi de noua dragoste: Alexandra. Aceasta este, cum aratam mai sus, o tanara de bani gata, care a sucit capul mai multor barbati si care este o prezenta obisnuita in cluburile de fite. Printre fostii ei parteneri se numara nepotul lui Andruta Ceausescu, si anume Cristi Girleanu, unul dintre nepotii unor celebri cantareti de muzica lautareasca, fiul primarului de Giurgiu (fost iubit al Cristinei Spatar), dar si Bogdan Alexandru Dragoi (un tanar de aproximativ 30 de ani, fost secretar de stat in Ministerul Finantelor, acum pe o pozitie de conducere in Primaria Capitalei, datorita relatiilor de mare prietenie intre Dragoi senior si Adriean Videanu).


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.