LifeStar 16 Mai 2008 02:16
Daca in urma cu cateva zile, Andreea Marin Banica era gazda perfecta a Galei UNICEF, iar la inceputul acestei saptamani a devenit matusa pentru prima oara, Zana a participat, ieri, la Cannes, la lansarea filmului “A Beautiful Life”, in care joaca alaturi de Stefan Banica jr.
Nici nu a incheiat socotelile cu Gala UNICEF si nici nu a apucat sa se bucure de evenimentul important petrecut in familia sa, nasterea baietelului surorii sale, Cristina, ca “Zana Surprizelor” a fost nevoita sa plece intr-o alta calatorie in strainatate. De aceasta data, destinatia nu a mai fost pe continentul negru, ci la Festivalul International de Film de la Cannes, la lansarea filmului “A Beautiful Life”, in care aceasta joaca alaturi de Stefan Banica jr. “Sunt un om cu picioarele pe pamant si nu-mi inchipui ca, daca am aparut intr-un film american, intr-o scena de cateva minute, ma pot numi deja actrita”, a declarat Andreea, cea care in film are rol de “fata rea”, sefa unei bande mafiote, care poarta topuri ultrasexy, fumeaza si trage cu pistolul. Pelicula “A Beautiful Life” va fi lansata in prezenta unor nume mari ale cinematografiei mondiale. La Cannes, la cel mai important eveniment cinematografic al momentului, si-au anuntat deja prezenta actorii Harrison Ford si Natalie Portman. Presedintele juriului din acest an va fi renumitul actor si regizor Sean Penn, iar marele premiu - Palme D’Or - va fi inmanat castigatorului de catre inconfundabilul Robert de Niro.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.