LifeStar 16 Mai 2008 02:15
Castigatoarea ultimei editii “Dansez pentru tine”, Andreea Balan si-a achizitionat un apartament amplasat intr-un complex rezidential din Capitala. “Este prima mea investitie majora. Imobilul il voi achita pe parcursul unui an de zile, moment in care sper sa ma pot muta in el”, ne-a declarat partenera lui Keo.
Dupa un deceniu de cariera, si trei participari incununate de succes la show-ul “Dansez pentru tine”, Andreea Balan, in prezent una dintre cele mai in voga artiste din show-bizz-ul autohton, s-a hotarat sa investeasca o parte din banii pe care i-a castigat cu atata truda. “Mi-am luat un apartament cochet situate intr-un complex rezidential din Capitala. Acesta va fi achitat intr-un an, in rate lunare. Sper ca la anul pe vremea asta sa ma pot muta la casa mea. Este prima mea achizitie majora, dupa zece ani de activitate”, a spus Andreea. Lucrarile la acest imobil nu au fost inca finalizate, dar acest lucru nu o impiedica sa-si faca planuri si sa se gandeasca cum isi va decora apartamentul. La fiecare deplasare, in tara sau peste hotare, aceasta cutreiera magazinele de decoratiuni interioare in cautare de suveniruri. Iar cand pleaca la drum, nu uita niciodata sa-si cumpere un teanc de reviste de specialitate despre designerul interior, feng-shui sau cromoterapie.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.