LifeStar 16 Mai 2008 15:37

Din dorinta de a da cat mai bine in fata jurnalistilor, majoritatea vedetelor feminine de la Hollywood are mare grija de imaginea lor. Si cand vorbim de imagine nu ne referim doar la vestimentatie de firma, ci si la aspecte ce tin de felul in care le zambesc fotografilor. Din acest punct de vedere, sotia fotbalistului David Beckham, Victoria, a avut, aproape constant, o mare bila neagra.

Arata bine, e mereu in pas cu moda, afiseaza tunsori imitate de tinerele din lumea intreaga. Nu degeaba i s-a spus Posh Spice. Cu toate acestea, nu zambeste niciodata. Dar, iata ca, satula sa fie, constant, taxata pentru imaginea sa tafnoasa din fotografii, a venit vremea ca Victoria sa ia atitudine. Vedeta recunoaste, cu o franchete debordanta, ca e constienta ca uneori "arata ca o vaca" in fotografii, dar ca de aceast aspect negativ e vinovata natura, care i-a dat o fata "prea osoasa".

In ultima vreme, in ciuda existentei sale lipsite de griji, cu un sot irezistibil de aratos, care o iubeste si cu care se afiseaza la mai toate evenimentele mondene din lumea buna, Victoria Beckham a fost criticata pentru expresia ei mohorata si uneori prea aroganta, imortalizata de aparatele de fotografiat ale jurnalistilor.

Dezamagita de atitudinea presei la adresa ei, vedeta iese la rampa si recunoaste ca are o problema la acest capitol. Se dezvinovateste, insa, dand vina pe natura si nicidecum pe proasta ei dispozitie.Vedeta de 34 de ani are suficiente motive sa zambeasca, scriu jurnalistii britanici. Are un sot celebru, copii sanatosi si un cont de milioane in banca, spune ca figura ei pare atat de trista din cauza osaturii fetei. "Cand vad uneori pozele, ma gandesc 'Ce fata de vaca trista!'. Dar asa arata fata mea. Daca oamenilor le place felul in care arat, atunci e foarte bine, daca nu le place, e la fel de bine", marturiseste, debordand de sinceritate, cantareata.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.