Kylie va concerta pe Stadionul Cotroceni in doar doua zile, Metallica si Lenny Kravitz in luna iulie, Iron Maiden in august, Goldfrapp, Stereo MCs si Vive la Fete vor participa la primul festival indoor din Romania, Beck’sperience, pe 5 iunie. Tot in iulie, la Romexpo vor concerta in cadrul B’ESTFEST Alanis Morissette, Cypress Hill, UNKLE, Kaiser Chiefs, Manic Street Preachers, Nelly Furtado, Manu Chao, Roisin Murphy (Moloko), Stereophonics, Sunrise Avenue, iar Judas Priest, Primal Fear si Ross The Boss (ex-Manowar) vor tine capul de afis al primei editii AFTERSHOCK.

Cei care isi doresc sa o vada pe Kylie live la Bucuresti ar trebui sa se grabeasca: sunt asteptati aproximativ 20.000 de spectatori, iar biletele pentru concert sunt aproape epuizate, ultima categorie in care mai exista locuri disponibile fiind cea de 95 lei (Gazon B). Acestea vor putea fi achizitionate si in ziua concertului, de la casele de bilete din incinta Stadionului Cotroceni. Concertul Metallica, de pe 23 iulie, va umple pana la refuz Stadionul Cotroceni, biletele fiind o “raritate” inca din prima saptamana de la punerea acestora in vanzare! Cum majoritatea categoriilor sunt sold-out de mai bine de o luna, fanii au acum un motiv de bucurie: initial retinut din motive de productie, un numar limitat de 500 de bilete a fost pus joi dimineata in vanzare pe myticket.ro! Nici fanii Iron Maiden nu se lasa mai prejos: cu trei luni inainte de concert, mai bine de trei sferturi din numarul de bilete puse in vanzare sunt deja epuizate, ultimele disponibile putand fi achizitionate pe Gazon B sau in tribune. Pentru concertul Lenny Kravitz, prima zona anuntata ca fiind sold-out este cea din fata scenei, Gazon A, in curand urmand a se epuiza si locurile VIP si cele din tribune.

Emag!c Entertainment va mai organiza vara aceasta festivalul Beck’sperience, care va avea loc pe 5 iunie la Sala Polivalenta si ii va aduce pentru prima data in Romania pe Goldfrapp, Vive la Fete si Kraak&Smaak, alaturi de Stereo MCs si Suie Paparude. De asemenea, la B’ESTFEST (4, 5, 6 si 11 iulie - AFTERSHOCK) sunt asteptati intre 75.000 si 85.000 de oameni pe parcursul celor patru zile de festival! Biletele pentru aceste evenimente pot fi achizitionate de pe myticket.ro si din reteaua Diverta.