LifeStar 15 Mai 2008 00:42
Desi arata impecabil, Stela sustine ca nu a folosit niciodata creme de fata, vinovate de tenul ei frumos fiind “genele bune”

Indragita actrita Stela Popescu arata impecabil la cei 73 de ani pe care ii va implini anul acesta. Ea sustine ca nu a folosit niciodata creme sau tratamente sofisticate, frumusetea mostenind-o de la mama ei, care “avea gene bune”. Dupa moartea sotului sau, Puiu Maximilian, Stela nu s-a mai casatorit pentru ca, spune ea, ii plac barbatii tineri, la care, din pacate, nu are acces.

A preferat sa ramana necasatorita, pentru ca viata de artist ii ocupa oricum prea mult timp. Respectul pe care il poarta raposatului sau sot, celebrul textier Puiu Maximilian, nu a lasat-o sa mai faca acest pas:
“Nu m-am recasatorit pentru ca ii port un respect deosebit lui Puiu. Am fost curtata, dar mie imi plac barbatii tineri. Nu pot spune ca nu imi place Sean Connery, dar parca imi surade mai mult Antonio Banderas”, a declarat actrita in spirit de gluma pentru Click!.

Chiar daca este vaduva de cativa ani, Stela Popescu nu se simte singura: “Meseria asta iti ocupa tot timpul. Eu nu m-am simtit singura niciodata, calatoresc in toata lumea si am foarte multi prieteni care imi sunt alaturi. Pot spune ca mai mult din 30% din viata mea am dormit in tren. Azi, daca imi zice cineva ca vrea sa fac spectacol maine dimineata la Timisoara, eu ma urc in tren si plec”.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.