LifeStar 15 Mai 2008 00:39
A slabit 10 kg. Oana a slabit cu ajutorul algelor, “meniu” recomandat de un nutritionist din Israel

Doua dintre divele cu greutate din show-biz-ul romanesc, Oana Roman si Raluca Badulescu poarta un adevarat razboi cu kilogramele. In timp ce Raluca a reusit sa socheze lumea modei, aparand pe podium mai slaba cu 38 de kilograme, Oana, rivala ei, nu s-a lasat mai prejos, reusind sa scape rapid de 10 kilograme, datorita algelor.

Luate peste picior pentru siluetele lor rubiconde, Raluca Badulescu si Oana Roman au reusit sa faca practic minuni si sa scape de kilogramele in plus cat ai clipi.

Cele doua sustin, sus si tare, ca nu ar fi apelat la cutit si ca au slabit mult si repede cu ajutorul sfaturilor date de nutritionisti sau abtinandu-se de la mancare, in special seara.

Fata cea mica a fostului prim-ministru Petre Roman, Oana, a dat jos 10 kilograme in doar sapte saptamani de regim.

Dupa o serie de incercari nereusite de-a lungul anilor, de a ajunge la silueta mult dorita, ea a apelat mai nou la sprijinul specialistilor. Un nutritionist din Israel, care s-a mutat de curand in Romania, i-a facut acesteia un regim bazat in special pe proteine, din care nu lipsesc carnea, branzeturile si carbohidratii, insa acestea trebuie combinate.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.