LifeStar 15 Mai 2008 00:33
Flagrant. Paparazzii CANCAN l-au surprins pe cunoscutul om de televiziune mangaindu-se si sarutandu-se in masina lui cu o angajata de la Realitatea TV!

Cunoscutul prezentator de televiziune Radu Cosarca traieste o poveste ascunsa de dragoste cu o producatoare TV de la Realitatea! Problema, daca se poate numi asa, este ca atat Radu (45 de ani), cat si femeia cu care paparazzii CANCAN l-au surprins zilele trecute giugiulindu-se in masina lui sunt casatoriti. Reporterii nostri au aflat ca acestia se stiau de mai mult timp, insa flacara iubirii s-a aprins intre ei de curand.

Amanta este "mana dreapta" a lui Mihai Tatulici

Aparent, Radu Cosarca are viata de familie asezata. Sotia lui, Florentina, este o femeie discreta. O perioada, sotii Cosarca au fost asociati intr-o firma, care n-a avut, insa, un mare succes. Asa ca, dupa ce abandonase televiziunea, Radu a revenit pe micile ecrane, la Kanal D.

Zilele trecute, paparazzii nostri l-au descoperit pe cunoscutul realizator si prezentator TV in tandreturi cu o alta femeie decat sotia lui. Din investigatiile noastre am aflat ca este vorba despre Mihaela Tanase (39 de ani), angajata la Realitatea TV ca producator si mana dreapta a lui Mihai Tatulici. Femeia este, la randul ei, casatorita si are o fata in varsta de 17 ani. Niciuna dintre persoanele apropiate ei nu banuia ca are o aventura, cu toate ca, pe holurile televiziunii la care lucreaza, au circulat fel si fel de zvonuri: ba ca ar fi fost cuplata cu un sef al ei, Sorin Negulescu, ba ca i-ar fi facut ochi dulci comicul Romica Tociu si ca ea i-ar fi cazut acestuia in brate.

Filmul giugiulelii

Ce au surprins paparazzii CANCAN reprezinta, insa, proba clara ca are o relatie cu Radu Cosarca. Luni, dupa pranz, prezentatorul TV a luat-o pe Mihaela cu masina lui, un BMW X3, de la Casa Presei, unde se afla sediul Realitatii TV. Au plecat impreuna catre cartierul Damaroaia. Au facut mai multe ocoluri pe niste stradute, pe care Cosarca le cunostea evident, iar la un moment dat a oprit masina in apropierea unei scoli. Aproape o ora, au fumat amandoi tigara de la tigara si au vorbit relaxati. S-au amuzat si, din cand in cand, se atingeau dragastos. In jurul orei 16.00, Radu Cosarca a adus-o inapoi pe Mihaela la Casa Presei. Inainte ca ea sa coboare din BMW-ul X3, prezentatorul TV s-a aplecat catre femeie. S-au sarutat patimas, in timp ce el ii mangaia parul! Dupa circa doua minute, s-au despartit usor confuzi. Mihaela Tanase si-a aranjat parul care-i fusese ravasit, iar el s-a sters de ruj la gura.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.