LifeStar 14 Mai 2008 00:26
Reprosuri. Fratele lui Marius Moga a luat-o la rost pe Andreea Mantea, pentru ca actuala lui partenera, Iulia Parlea, este geloasa
Mai tanarul reprezentant al familiei Moga, Iulian, a facut o adevarata pasiune pentru fotomodele. Dupa idila cu Andreea Mantea, regizorul de videoclipuri si-a facut o noua iubita in persoana constantencei Iulia Parlea, care, la sfarsitul saptamanii trecute, a fost incoronata si ca "Miss Bikini 2008". Se pare ca Iulian este foarte indragostit de Iulia si excesiv de protector cateodata. Surse neoficiale din anturajul regizorului sustin ca iubita acestuia era destul de necajita de faptul ca in presa fosta partenera a lui Iulian, Andreea Mantea, beneficia de multa atentie, in timp ce ea era doar o anonima. Gelozia si orgoliul sifonat al Iuliei au fost motivele pentru care Iulian a admonestat-o pe Andreea, in urma cu cateva saptamani, reprosandu-i ca in materialele care apar in presa el este mereu gratulat cu titulatura de fost iubit al ei. Evident, bruneta de la matinalul Antenei 1 s-a aparat aducand in favoarea ei argumente pertinente, precum faptul ca nu ea scrie articolele, dar Iulian era foarte inversunat si nu a vrut sa creada ca vedeta "Playboy" nu se face vinovata.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.