LifeStar 14 Mai 2008 00:23
Sora mai mica a vedetei a adus pe lume, luni spre marti noaptea, un baietel pe care medicii l-au notat cu 10!
Andreea Marin-Banica a devenit ieri-noapte matusa! Cristina, sora vedetei, a nascut luni spre marti, in jurul orei 23.30, un baietel de nota 10. Fericitul eveniment a dat peste cap intreaga familie. Anuntata de venirea pe lume a primului ei nepot, vedeta TV a ajuns grabita, dupa miezul noptii, la spitalul Euroclinic din Capitala, unde, pentru a nu fi recunoscuta, a intrat imbracata intr-un halat de asistenta. Andreea a tinut sa fie alaturi de sora ei, parasind spitalul in jurul orei 01.30.

Surse medicale ne-au declarat ca nasterea a decurs fara probleme. "Doamna Cristina Chiser (n.n. - numele surorii vedetei, dupa casatoria cu afaceristul Robert Chiser) a nascut cu anestezie generala, iar starea atat a mamicii, cat si a copilului este buna", ne-a marturisit unul dintre medici. Dupa nastere, sora Andreei a cerut sa-si tina baietelul in brate. Casatoriti in 3 noiembrie 2007, Cristina Marin si sotul ei, Robert, au fost, la inceputul anului, nasii de botez ai fiicei Andreei Marin-Banica, Ana Violeta.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.