LifeStar 14 Mai 2008 13:17
Cei de la Hollywood simt de multe ori ca nu sunt perceputi de cei din jur ca fiind oameni normali, cu nevoi relationale, sentimentale etc. De multe ori partenerii sau partenerele celor de la Hollywood profita de celebritatea acestora, creandu-si cariera pe baza notorietatii lor (cazul Britney Spears - Kevin Federline spre exemplu) si iata un motiv pentru care vedetele isi aleg jumatatea perfecta tot de pe platoul de filmare.
La Hollywood cupluri celebre se nasc si se dezbina, foarte putine dintre acestea finalizand in casatorii care, adesea, isi afla capatul de drum intr-un divort. Totusi, indiferent de viitorul cuplurilor, unele dintre acestea reusesc sa starneasca adevarate valuri de interes si invidie in jurul lor.

Dintre cele mai invidiate cupluri de la Hollywood putem vorbi despre Angelina Jolie si Brad Pitt, de departe cel mai faimos cuplu din lume. Cei doi au inceput o relatie de dragoste furtunoasa, fiind implicati la inceput de drum intr-un mare scandal care avea ca subiect faptul ca Angelina era "cealalta" femeie din viata lui Brad. In apararea sa, actrita nu a avut de spus decat urmatoarele lucruri: "nu am cum sa fac asa ceva stiind ca si tatal meu a inselat-o pe mama cu o alta femeie. Nu este un lucru pe care l-as putea uita. Nu m-as mai putea privi in oglinda dimineata si in plus nu m-as simti niciodata atrasa de un barbat capabil sa-si insele nevasta". Ca orice relatie, cei doi au avut de infruntat si bune si rele, iar acum se pare ca vor finaliza printr-o casatorie ce se anunta in vara aceasta.

Secretul unui mariaj fericit este tinut de catre Will Smith si Jada Pinkett Smith. Casatoriti din 1997, cei doi au impreuna un baiat si o fata, Jayden Cristopher Syre si Willow Camille Reign, nascuti in 1998, respectiv 2000. Will mai are un baiat, Willard Cristopher III, din casatoria cu actrita Sharee Zampino, de care a divortat in 1995. Will Smith sustine ca cel mai mult in relatia de cuplu conteaza tratarea sotiei ca pe o rgina: „Ea trebuie sa fie in primul gand atunci cand te trezesti si trebuie sa fie motivul primului lucru pe care il faci; tot ea trebuie sa fie prezenta in ultimul gand si sa fie parte din ultimul lucru pe care il faci intr-o zi“. Jada Smith sustine ca pentru a tine un barbat trebuie sa fii mereu sexy si iubitoare, tandra si romantica, toate acestea chiar daca ai copii de crescut.

Imbinand utilul cu placutul, Tom Cruise si Katie Holmes au fost cununati in doar 15 minute, scurta ceremonie aducandu-le un profit de 10 milioane de dolari din urma vanzarii pozelor. Katie a reusit in timp record ceea ce unor femei in toata firea si vedete cu renume nu le-a iesit, mai exact sa-l duca la altar pe Tom in doar trei luni de zile. Anuntandu-si casatoria dupa foarte putin timp de cand au fost vazuti impreuna, colegii de breasla ai celor doi si chiar unii apropiati s-au indoit de veridicitatea sentimentelor impartasite de cei doi, acuzandu-i ca joaca teatru pentru a-si promova filmele. Totusi nunta a avut loc in Italia la Castelul Bracciano, unde s-au strans peste 150 de vedete.

Cuplul Ashton Kutcher- Demi Moore a fost numit cel mai frumos de la Hollywood. “Niciodata sa nu spui niciodata” ar trebui sa fie un motto pentru frumosul Ashton, care nu ar fi dat niciodata viata lui libertina in care era inconjurat numai de femei frumoase pentru o viata de “om asezat la casa lui”. Totusi a venit vremea cand celibatul nu l-a mai multumit, cerand-o in casatorie pe Demi Moore, frumoasa actrita cu mult mai in varsta decat el. Ashton marturiseste ca la vremea cand s-a casatorit casnicia nu era pentru el, insa Demi Moore i-a furat mintile si sufletul, fiind indragostit nebuneste de ea. Chiar si asa nu regreta nimic, caci mariajul acesta i-a adus multa fericire, clipe frumoase despre care sustine ca raspunzatoare este sotia sa, care stie cum sa ii starneasca interesul in fiecare zi: “Imi place la nebunie sa fiu cu ea. Ma face sa fiu un om mai bun”, a declarat Ashton Kutcher despre Demi Moore. Iata deci un alt cuplu ce a aflat secretele unui mariaj fericit.

Cand Heidi Klum s-a casatorit multi barbati au avut probabil o stare depresiva. Fiind unul dintre cele mai bine cotate fotomodele din lume si model al casei Victoria's secret, frumoasa nemtoaica se afla la a doua sa casatorie. Prima incercare, alaturi de stilistul Ric Pipino, a esuat dupa 5 ani, cei doi divortand in noiembrie 2002. Heidi si Seal s-au casatorit in 2005 pe o plaja din Mexic, iar Seal a compus un cantec special pentru aceasta deosebita ocazie. Cei doi au o casnicie fericita si sustin ca isi reinnoiesc juramintele in fiecare an: „Ne casatorim in fiecare an, in acelasi loc, pe aceeasi data”, spune nemtoaica. Mereu imbracati cu gust, cei doi aduc o nota de frumusete cu fiecare aparitie in public.

Dintotdeauna oamenii de rand s-au inspirat din viata cuplurilor celebre, relatiile amoroase ale vedetelor aducand atat inflente pozitive cat si negative. De fiecare data cand o vedeta isi “gaseste” sufletul pereche moare o speranta in sufletul fanilor si mii de invidii se nasc in jurul numelor celebre.


Despre autor:

Yuppy

Citeste articolul integral in Yuppy

Sursa: Yuppy


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.