La o astfel de actiune de caritate, tinutele invitatilor trebuie sa fie cat mai decente, avand in vedere scopul evenimentului. Mandre de bustul lor proeminent, cateva vedete nu au rezistat insa tentatiei de a purta decolteuri adanci, care au facut nota discordanta cu a celorlalti invitati care au respectat eticheta.

In timp ce Ioana, sotia primului ministru Calin Popescu Tariceanu a afisat un look decent, compatibil cu aceasta gala de strangere de fonduri pentru copiii defavorizati, alte vedete au venit la TVR 1 imbracate ca la petrecere.

Paula Chirila a purtat o rochie foarte lunga, asortata la un sacou. Desi parea o tinuta cuminte, totusi, decolteul era destul de adanc, invitatii fiind nauciti de dimensiunea bustului ei. Nici Catinca Roman nu s-a lasat mai prejos, desi de la ea aveam pretentii, avand in vedere ca este designer scolit la Paris. Fiica lui Petre Roman a imbacat o rochie sclipitoare, care a lasat la vedere voluptatea decolteului imbogatit, dupa cum ea recunoaste, cu ajutorul silicoanelor.

Cat o priveste pe Anamaria Prodan, viitoarea mamica a ales din garderoba, ce-i drept total neinspirat, o bluza foarte transpa-renta, cu accesorii florale, prin care se puteau zari lesne sanii, care in luna ianuarie au fost ajustati la o clinica din Timisoara. Sutienul minuscul chiar nu i-a fost de mare folos.