LifeStar 13 Mai 2008 02:06
La schimb. Dupa ce i-au tratat loviturile si zgarieturile de pe picior, medicii au convins-o pe Alexandra sa se implice ca voluntar intr-un proiect medical
Castigatoarea locului II la concursul "Miss Romania 2007", Alexandra Poiana, a ajuns sambata seara la Spitalul de Urgente din Iasi. Frumoasa ieseanca s-a plans doctorilor de dureri la picior, dar nu a avut nevoie de internare, specialistii de la sectia de ortopedie sustinand ca Alexandra suferise numai cateva traumatisme la genunchiul si glezna dreapta. In schimb, medicii au profitat de prezenta Alexandrei Poiana in spital pentru a obtine sprijinul acesteia ca voluntar in cadrul unui proiect care vizeaza sustinerea persoanelor care scapa din tentativele de suicid. "Miss Romania 2007" s-a prezentat la Spitalul de Urgente "Sf. Ioan" pentru un traumatism minor la genunchiul si glezna dreapta.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.