LifeStar 13 Mai 2008 01:59
Dupa aproximativ doi, aceasta va juca din nou intr-o productie ce va fi difuzata pe postul la care s-a consacrat ca actrita. „Abia astept sa incep filmarile“, a spus artista.
„Am avut o perioada de un an si ceva in care a trebuit sa renunt la tot, sa ma ocup doar de cariera muzicala, cat timp am stat in Franta. Acum vreau sa ma linistesc, imi doresc o emisiune, sa lucrez in televiziune, sa reiau filmarile pentru un nou proiect, pentru o telenovela. Imi e dor de aceste lucruri. Pentru mine, actoria este o mare dragoste“, marturisea in urma cu cateva saptamani, Lili Sandu. Dorinta sa a devenit realitate, ieri, cand aceasta a semnat un nou contract cu postul la care s-a consacrat ca actrita. Din aceasta toamna, telespectatorii o vor vedea Acasa pe Lili Sandu, care va juca intr-o noua productie de televiziune. Proiectul este marca Promance, o noua companie a MediaPro Pictures. Vedeta nu este la prima colaborare cu studiorile din Buftea, ea interpretand pana acum doua roluri, unul in prima telenovela romaneasca „Numai iubirea“ si cel de-al doilea in „Pacatele Evei“.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.