LifeStar 13 Mai 2008 01:57
Simona Patruleasa ar putea sa se casatoreasca dintr-o clipa in alta. Pentru ca intregul eveniment, de care se ocupa exclusiv iubitul acesteia, Sabin Ivanov, va fi o surpriza pentru vedeta de televiziune, ea incearca sa afle detalii despre desfasuratorul propriei nunti, prin deductie. “Pentru mine o sa fie o surpriza nunta mea”, ne-a declarat stirista Antenei, care a infirmat, in schimb, numele nasilor vehiculate in presa.
Desi i-ar fi placut sa se implice mai mult in organizarea celui mai important eveniment din viata sa, Simona Patruleasa va sta departe de forfota pregatirilor propriei nunti. La rugamintea iubitului ei, Sabin Ivanof, prezentatoarea de la pupitrul stirilor sportive nu se va implica in organizarea cununiei sale religioase si civile, nu va sti care sunt invitatii, locul si, nici macar, ziua in care va purta pe cap voalul alb de mireasa. “Pentru mine o sa fie o surpriza nunta mea. Sabin se ocupa de absolut toate pregatirile. Eu nu stiu data, locul si nici nu am idee ce persoane au fost trecute pe lista invitatilor”, ne-a declarat aceasta. In timp ce oaspetii sai vor primi invitatii si vor detine informatii legate de propria sa cununie, mireasa atipica nici nu va banui ce nunta i se pregateste. “Merg pe mana lui Sabin. Am incredere totala in gusturile lui si fiindca stiu ca-si doreste sa-mi faca o surpriza, am rabdare si astept evenimentul” ne-a marturisit Simona. Se pare insa ca singurul detaliu despre care a discutat cu Sabin este cel legat de perechea sau perechile de nasi care le vor fi parinti spirtituali. Ea ne-a spus ca prietenul familiei sale, Alin Popoviciu, unul dintre sponsorii Romanian Open Tenis si sotia acestuia, cei despre care se vehicula zvonul ca-i vor duce la altar, nu le vor fi nasi de cununie, insa nu a dorit sa precizeze alte nume.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.