LifeStar 13 Mai 2008 17:46
Dupa ani de speculatii febrile, filmul ‘Sex in the City’, unul din cele mai asteptate filme ale anului, va avea premiera in aceasta seara la Londra, informeaza CNN.

In drumul sau de pe micul pe marele ecran, filmul a fost inconjurat de controverse legate de neintelegerile dintre Sarah Jessica Parker si Kim Catrall in legatura cu salariile prea mari, controlul editorial sau chiar a tinutelor.

De asemenea au existat proteste legate si de faptul ca filmul va avea premiera la Londra. Nesurprinzator, fanii americani considera New Yok-ul ca fiind casa spirituala a peliculei si de aceea premiera ar fi trebuit sa aiba loc aici. Cu toate acestea filmul va rula in New York abia pe data de 27 mai.

Conform Daily Telegraph, cele patru protagoniste Sarah Jessica Parke, Cynthia Nixon, Kim Cattrall si Kristin Davis, vor tine un discurs inainte de a cadea cortina si vor cere publicului sa nu discute intriga filmului.

Distanta de doua saptamani intre premiera si lansarea pe plan larg pare sa nu-i dejnadajduiasca pe adevaratii fani ai modei dornici de a-si vedea idolul Carrie Bradshaw pe marele ecran.

Filmul le gaseste pe prietenele Carrie (Parker), Samantha, (Cattrall), Charlotte (Davis) and Miranda (Nixon), continuand sa jongleze intre munca si relatii, trecand in acelasi timp peste greutatile maternitatii.

Dupa patru ani fetele au inteles un lucru, si anume ca acum sunt mai in varsta si mai intelepte, iar conversatiile despre sex nu mai sunt la locul lor

In una dintre scene Carrie si Big sun aratati in pat. Totusi scena nu este nici pe departe una plina de pasiune. Ei citesc si amandoi au nevoie de ochelari dar nu este decat o singura pereche. Pare de neconceput ca Big si Carrie care erau prinsi in imbratisari pasionale pe parcursul seriei TV, sa fie acum un cuplu de varsta mijlocie care isi imparte ochelarii de citit.

Sarah Jessica Parker, care este si co-producatorul filmului, a declarat ca aceasta era evolutia normala a filmului. “ Cand am pus bazele filmului stiam ca nu putem merge decat intr-o singura directie” a declarat actrita intr-un interviu acordat The Associated Press.

“ Nu mai poti sa pretinzi ca ai 32 de ani, sa mai alergi prin New York iesind libere la bauturi si cautand parteneri de sex interesanti. Ar fi Vulgar. Nici una din noi nu a vrut asta. Ramane de vazut daca pasiunea varstei mijloci(sau lipsa ei) va atrage in continuare fanii…


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.