Soap-ul care inca nu are un titlu va fi o variatiune pe tema adolescentilor, ca primul serial hit, si va fi difuzat de canalul american CW. Din putinele detalii dezvaluite despre intriga acestui proiect stim ca familia lui Harry Mills va fi in centrul atentiei, iar povestea va porni din momentul sosirii lor in Beverly Hills – pricinuita de starea sanatatii mamei lui Harry.

Tinerii din distributie vor avea 16 ani, in serial, si vor urma cursurile unui liceu care arata diferit de antecedentul sau: se zvoneste ca unul dintre personaje va fi un scolar pe nume Navid Shirazi, reflectand multiculturalitatea care e cuvant cheie in liceele americane din zilele noastre.

Noua versiune a soap-ului cu iz tineresc nu va beneficia de mintea creatorului originalului Beverly Hills, 90210. Locul lui Darren Star va fi luat de “tatucul” Veronicai Mars, Rob Thomas, al carui serial a fost anulat de curand.

Jennie Garth e singura membra a distributiei originale care si-a confirmat prezenta in aceasta relansare a conceptului, unde o va intruchipa tot pe Kelly Taylor, ajunsa acum consilier pentru noua generatie de elevi. Insa fostii sai colegi de platou Tori Spelling si Ian Ziering si-au exprimat intentia de a inhata si ei cate un rol alaturi de Jennie.