LifeStar 12 Mai 2008 01:01
Cristina este incantata ca, pana acum, silueta sa nu a avut de suferit, ea ingrasandu-se doar patru kilograme

Cristina si Claudiu au aranjat camera primului lor copil imediat dupa ce au aflat ca urmeaza sa devina parinti. Patul supraetajat, fotoliile si canapeaua de culoare rosie, sifonierul incarcat cu zeci de costumase si perechi de incaltaminte si sutele de jucarii de plus sunt “gata” sa o primeasca acasa pe micuta care va veni pe lume in luna septembrie.

Nimeni nu a stiut, pana in urma cu doua saptamani, ca prezentatoarea matinalului de la OTV urmeaza sa devina mama.

Motivul pentru care Cristina a dorit sa pastreze secretul este simplu: in primele saptamani de sarcina a avut o serie de probleme medicale si a vrut sa fie sigura ca bebelusul nu va avea de suferit.

Acum, ca a primit OK-ul din partea medicului, vedeta rubricii Meteo de la Click! ne-a declarat, in exclusivitate: “Copilul a fost programat. Mai mult decat atat, eu mi-am dorit musai sa fie aceeasi zodie ca si tatal ei, Fecioara. Cred ca se va naste in jurul datei de 20 septembrie, la limita dintre fecioara si balanta”.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.