LifeStar 12 Mai 2008 00:48
Andreea Marin a fost surprinsa de paparazzi Umbra, cu fetita in brate, in parcarea de la Mall Vitan. Zana a dus-o apoi pe micuta la un restaurant din Herastrau, insotita fiind si de soacra sa.
Revenita in tara dupa calatoria din Niger, unde a realizat un reportaj pentru Gala UNICEF pe care a prezentat-o la TVR, sambata seara, Andreea Marin a fost nedezlipita de fetita sa, care peste cateva zile va implini cinci luni. Insotita fiind de soacra sa, Zana a iesit in lume cu Violeta, ea fiind surprinsa de paparazzi saptamanalului Umbra, in cursul dupa-amiezei de ieri, cu micuta in brate, in parcarea de la Mall Vitan. “Fetele” lui Stefan Banica au zabovit apoi aproximativ o jumatate de ora in centrul comercial, Andreea vizitand mai multe magazine cu hainute si articole pentru copii. Prezenta vedetei tv nu a trecut neobservata, cam toti ochii fiind insa atintiti asupra Violetei, tinuta pana mai ieri ascunsa de ochii lumii. Din Mall, Zana s-a oprit cu Violeta si cu mama soacra la restaurantul Quatro Stagioni din Herastrau. In ciuda faptului ca vremea era destul de capricioasa, Andreea si-a tinut fetita fara caciulita.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.