LifeStar 10 Mai 2008 00:55
Dupa numai trei luni de relatie cu nabadaiosul Alin, blonda de la Kanal D incepe sa aiba necazuri in amor de Madalina Buhat, Alina Erimia

Prezentatoarea emisiunii Bulevard a fost surprinsa recent de paparazzii revistei Star chiar in timpul unei dispute cu iubitul Alin Cocos, fiul vitreg al Elenei Udrea. Chiar daca se aflau pe o banca dintr-un parc din Capitala, Ilinca nu si-a putut stapani lacrimile.

Desi se tot chinuiesc de la o vreme sa pozeze intr-un cuplu fericit si fara probleme, afisandu-se mai mereu impreuna pe la reuniunile mondene, Ilinca Vandici si Alin Cocos se cearta tot mai des atunci cand raman singuri, in momentele de intimitate.

Paparazzii revistei Star au surprins recent o disputa apriga intre cei doi amorezi, care se ciondaneau de mama focului pe o banca dintr-un parc. Dupa ce l-a apostrofat pe Cocos cateva minute bune, blonda de la Kanal D a sfarsit prin a fi consolata de fiul vitreg al Elenei Udrea cu un sarut.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.