In serialul care-a facut-o celebra, "Prietenii tai", Jennifer Aniston a intrat cu 60 kg. Din casnicia cu Brad Pitt (foto medalion) iese cu putin peste 50. Depresia actritei, "controlata" prin munca intensa, isi ia tributul prin alterarea siluetei sexy afisate pana acum, caci fotografii au surprins-o cu un trup de pe care cad hainele.

Crizele de plans le face in particular, asadar departe de ochii lumii, dar faptul ca a ajuns piele si os nu-l poate ascunde. E drept ca tristetea incercata dupa ce mariajul ei cu Brad Pitt a esuat n-o lasa sa manance, insa apropiatii spun ca pe langa lipsa de mancare organismul ei e bombardat cu cafele si multe tigari zilnic. "Filmeaza de dimineata pana seara, iar in pauze, in loc sa ceara un sandvis sau o salata, vrea sa i se aduca o cafea, tigari si scrumiera", povesteste o persoana din anturajul vedetei. Philip Goglia, nutritionist in Santa Monica, spune ca daca nu ia masuri, actrita de 36 de ani va avea probleme grave, in special cu oasele si masa musculara: "Cafeaua si tigarile sunt otrava, iar daca nu-si "ajuta" organismul cu multe lichide si cu o alimentatie sanatoasa, care sa le contracareze efectul, va ajunge la spital in foarte scurt timp."

Acelasi medic sustine ca dieta-dezastru tinuta de Jennifer va avea si efecte secundare pe termen lung, peste cativa ani actrita putand sa dezvolte diverse afectiuni. Semnalele de alarma trase de specialisti si de prietenii ei nu lovesc insa tinta; Jennifer pare mai stresata de starea emotionala dificila prin care trece decat de ce "pune" in stomac, pe masura de idila dintre Brad Pitt si supersexoasa Angelina Jolie ia proportii. Saptamana trecuta, dupa ce i-a ajuns la urechi ca fostul ei sot a stat cateva zile in aceeasi camera de hotel cu buzata lui colega din "Mr. & Mrs. Smith", Jennifer a cazut, conform unor apropiati de-ai ei, in cea mai crunta depresie...


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.